Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

 

«Το συμφέρον της εκκλησίας έρχεται πρώτο, και έναντι της οικογένειας, ακόμη και αυτής της πατρίδας»

Αριστερά, κατά την επίσκεψή του στην Ξάνθη, τον Οκτώβριο του 1998, συναντήθηκε με τον μουφτή της Ξάνθης - ο οποίος είναι ο θρησκευτικός ηγέτης των μουσουλμάνων της Θράκης. Αφού κατά παράβαση των ιερών κανόνων άκουσε τους ύμνους προς τον Αλλάχ, δεν δίστασε να δηλώσει: «Οι μουσουλμάνοι κατά το θρήσκευμα είναι αδερφοί μας» καθώς και «Χριστιανοί και μουσουλμάνοι δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα. Όλοι υμνούμε και δοξάζουμε τον ίδιο Θεό» (Καθημερινή, 11-10-98)

Δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος στο Α’ Ιερατικό Συνέδριο το οποίο διεξήχθη στις 16 Μαΐου 2001.

 Ο ανώτατος ιεράρχης καθιστά σαφές ότι προεξάρχουν τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ του κοσμικού ιδρύματος «διάβαζε μαγαζάκι» της εκκλησίας, η οποία σημειωτέον ότι είναι ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ, αφού ο ίδιος ο παυλικανισμός που εκπροσωπεί είναι ΑΝΕΘΝΙΚΟΣ και ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΣ.

Γι’ αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ μπορεί να πνέει μένεα για την καταστροφή Εβραϊκών μνημείων αλλά επιδεικνύει ΑΠΟΛΥΤΗ αδιαφορία για τον Αφανισμό της Εθνικής μας Μνήμης.

Λοιπόν κ. Χριστόδουλε, θα σας απογοητεύσουμε, αλλά εμείς πιστεύουμε στην ρήση του Σωκράτους «πατρός τε και μητρός τε και των άλλων προγόνων απάντων, τιμιότερον και οσιότερον και σεμνότερον εστίν η Πατρίς΄ και εν μειζόνι μοίρα και παρά Θεοίς και παρ’ ανθρώποις της νουν έχουσιν».

Όσον αφορά τους χριστιανούς που αισθάνονται Έλληνες , θα τους υπενθυμίσουμε την ρήση του Περικλέους Γιαννοπούλου: « Πας παπάς που δηλώνει πρώτα χριστιανός και μετά Έλλην, ξουραφισθήτω»…..

Εν τέλει, αποδεικνύεται εμπράκτως ότι η Εκκλησία και Έθνος είναι έννοιες ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΣ…..

ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΦΩΣ -ΤΕΥΧΟΣ 33


Ειδικό γραφείο έχει ανοίξει εδώ και λίγο καιρό η Ορθόδοξη Εκκλησία στις Βρυξέλλες με σκοπό την απαίτηση από την Ευρωπαϊκή κοινότητα ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ αρκετών δισεκατομμυρίων δραχμών. 

ΗΔΗ η Εκκλησία εισέπραξε πρόσφατα, το ΠΟΣΟ των 13 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΡΑΧΜΩΝ, ενώ το ύψος των διεκδικήσεών της από την Ευρωπαϊκή Ένωση ανέρχεται στα 126 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ . 

Ήδη ο Χριστόδουλος προέβη σε ΑΓΟΡΑ κτιρίου στο κέντρο των Βρυξελλών, εμβαδού 900τ.μ., το οποίο θα έχει ως σκοπό τα λειτουργίας του τη διεξαγωγή επαφών «διπλωματικού τύπου» με τους υπευθύνους των Κοινοτικών ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ώστε η διεκδίκηση του Πακτωλού των κονδυλίων να καθίσταται ευκολότερη από την Εκκλησία.

Φόρο για την περιουσία εκτός Ελλάδας πληρώνει η Εκκλησία του Γιαχβέ; 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση αναγνώρισε πρόσφατα το Οικουμενικό Πατριαρχείο, προσδίδοντας του την υπόσταση ΚΡΑΤΟΥΣ. 

Όλα αυτά σε μία εποχή όπου το ΕΘΝΟΣ δοκιμάζεται, η Εκκλησία έχει αναγορεύσει σε μοναδικό της σκοπό την Συσσώρευση ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ποσών. 

Σαν να μην έφθαναν οι εγχώριοι πόροι όπου είναι ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ θέλει να κάνει πανευρωπαϊκή αφαίμαξη. 

Η Εβραϊκή αντίληψη περί πλουτισμού στην πράξη….


 Πηγή: ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΦΩΣ ΤΕΥΧΟΣ 33…2001

http://hellas-diaggeleas.blogspot.com/2012/09/blog-post_3952.html#more

http://hellas-diaggeleas.blogspot.com/2012/09/blog-post_4870.html
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας και το σχόλιό σας. Παρακαλούμε να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια με τα λεγόμενα γκρίκλις θα διαγράφονται.