Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

 

Τι συνέβη στους δημοσιογράφους που δημοσίευσαν τη κατάθεση του 5χρονου;;

Κατ’ αρχάς να διευκρινίσουμε ότι οι δημοσιογράφοι αποκάλυψαν την υπόθεση όταν αυτή βρισκόταν στο στάδιο της δικαστικής συγκάλυψης, δηλαδή είχαν αρχειοθετηθεί οι μηνύσεις της αποπλάνησης με την κατάθεση του 5χρονου. Στην ουσία δεν αποκάλυψαν μόνο την ίδια την υπόθεση με αυτό το απεχθές έγκλημα της παιδεραστίας αλλά την ίδια την ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ αυτής της δικαστικής υπόθεσης!

Η είδηση λοιπόν δεν ήταν μόνο το τι έπαθε ο 5χρονος από τον παιδεραστή αρχιμανδρίτη και την παρέα του αλλά σε ποιες πράξεις προέβησαν ορισμένοι δικαστές και εισαγγελείς ώστε η υπόθεση να μην φτάσει ποτέ στο ακροατήριο! Μέχρι σήμερα, όντως, ο καταγγελλόμενος ιερωμένος δεν έχει δικαστεί ούτε καν σε πρώτο βαθμό!

Απεναντίας όμως και έπειτα από αυτές τις αποκαλύψεις δημοσιογράφων της Ροδόπης που συγκλόνισαν το πανελλήνιο (δημοσίευση της κατάθεσης του 5χρονου), η τύχη των δημοσιογράφων ήταν προδιαγεγραμμένη: διώξεις - διώξεις - διώξεις!

Στις παραπάνω φωτογραφίες, η πρώτη σελίδα των 2 Αιτήσεων Ασφαλιστικών Μέτρων που κατέθεσαν τα μέλη - συνεργάτες της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας "…………" που δραστηριοποιούταν στην περιοχή της Θράκης με χορηγό μεταξύ άλλων και τον καταγγελλόμενο αρχιμανδρίτη - οικογενειακό φίλο, εναντίον των δημοσιογράφων που ανέδειξαν το θέμα σε όλη την Ελλάδα, αλλά και ασφαλιστικά μέτρα του καταγγελλόμενου αρχιμανδρίτη κατά των δημοσιογράφων. Όλα αυτά τα πρόσωπα έχουν κοινό δικηγόρο (συγγενικό πρόσωπο των ιδρυτών της ΑΜΚΕ), ενώ είναι στενά συγγενικά πρόσωπα πρώην ανώτατου δικαστικού που εμφανίζεται πλέον ως νομικός τους σύμβουλος.

Οι Αιτήσεις Ασφαλιστικών Μέτρων εναντίον των δημοσιογράφων είχαν ως σκοπό, με δικαστική συνδρομή να αναγκάσουν τους δημοσιογράφους να σιωπήσουν και να μη λάβει περαιτέρω έκταση η υπόθεση της κατάθεσης του 5χρονου που στη πραγματικότητα συσχετίζονταν με το ίδρυμα της ΑΜΚΕ που αφορούσε και αυτή μικρά παιδιά!!!


Επίσης κατέθεσαν μηνύσεις εναντίον τους και εναντίον του πατέρα του 5χρονου και με συνοπτικές διαδικασίες δικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα και ασκήθηκαν ποινικές διώξεις. Δηλαδή οι μηνύσεις της αποπλάνησης σέρνονταν από εισαγγελία σε εισαγγελία 2 χρόνια και χωρίς καμιά επί της ουσίας διερεύνηση αρχειοθετήθηκαν, ενώ οι μηνύσεις του καταγγελλομένου αρχιμανδρίτη και των φίλων της ΑΜΚΕ κατά των δημοσιογράφων τον Σεπτέμβριο του 2018 δικάζονται σε 2ο βαθμό (ΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ – στον πατέρα δεν ασκήθηκε δίωξη). ΄

Βέβαια η κατάθεση του 5χρονου δημοσιεύθηκε σε όλες τις μεγάλες εφημερίδες της χώρας, αλλά ο καταγγελλόμενος αρχιμανδρίτης και η γνωστή ΑΜΚΕ δεν κινήθηκαν νομικά εναντίον τους αλλά εναντίον μόνο των δημοσιογράφων της Ροδόπης.

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;; 

Επειδή το μέσο που έγραψαν οι δημοσιογράφοι ήταν μικρό, επαρχιακό και με μηδαμινές δυνατότητες αντίδρασης (κυρίως οικονομικές) για να αντιμετωπίσει έναν τέτοιο συντονισμένο δικαστικό μαραθώνιο εναντίον του από τον καταγγελλόμενο αρχιμανδρίτη και την ΑΜΚΕ και να καλύψει του εργαζόμενους σε αυτό δημοσιογράφους. Ήρθε η ώρα να μάθει η κοινή γνώμη τι πραγματικά έχει γίνει σε αυτή την υπόθεση και να δημοσιευθούν, με τη πραγματική έννοια της λέξης, οι δικαστικές αποφάσεις, τα κατηγορητήρια, οι εισαγγελικές διατάξεις που αφορούν την υπόθεση της κατάθεσης του 5χρονου.

http://hkatatheshtou5xronou.blogspot.com/2018/07/dimosiografoi.html

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας και το σχόλιό σας. Παρακαλούμε να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια με τα λεγόμενα γκρίκλις θα διαγράφονται.