Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

 

Πανευρωπαϊκή Ένωση, ανοιχτή κοινωνία και εβραϊκά κεφάλαια

Τέτοια μορφή ονειρεύονται οι παράφρονες εχθροί του ελληνισμού να έχουν μελλοντικά οι «κάτοικοι» της πατρίδας μας, αλλά και όλων των ευρωπαϊκών χωρών

Αυτής της νέας Ευρώπης θα ηγούνταν οι παλαιές ευρωπαϊκές βασιλικές και φεουδαρχικές οικογένειες μαζί με τις εβραϊκές πνευματικές ελίτ (που λόγω επιγαμίας είχαν εισχωρήσει στην ευρωπαϊκή αριστοκρατία, ειδικά μέσω φρανκισμού) οι οποίες θα εξουσίαζαν ένα μείγμα γηγενών ευρωπαϊκών λαών και εισαγόμενων αφροασιατικών μουσουλμανικών φυλών, έτσι ώστε να επέλθει και ο συγκερασμός των τριών μεγάλων μονοθεϊστικών θρησκειών: του ιουδαϊσμού, του χριστιανισμού, και του μωαμεθανισμού, ενώ ο αρχετυπικός τόπος λατρείας του Θεού αυτών των τριών προβαλλόταν ως ο Ναός του Σολομώντα.

Αυτή είναι και η εξήγηση γιατί σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ θέλουν οι «εισαγόμενοι» λαθρέποικοι στην Ευρώπη να είναι αποκλειστικά μουσουλμάνοι και όχι χριστιανοί, βουδιστές, ινδουϊστές ή λοιποί παγανιστές

Εβραίοι λαθρομετανάστες, φυσικά δεν υπάρχουν.

Σύμφωνα με τις επιδιώξεις του κόμη Καλλέργη και των χρηματοδοτών του (όπως θα δούμε παρακάτω) στα βασικά του δοκίμια Πρακτικός Ιδεαλισμός και Πανευρώπη, οι ευρωπαϊκές αριστοκρατικές ελίτ και οι πνευματικές εβραϊκές ελίτ, αντιπροσωπεύουν τους «ανθρώπους της ποιότητας» που είναι επιφορτισμένοι με μία, ελέω Θεού, ανώτερη αποστολή.

Αυτή είναι να άρχουν πάνω στους «ανθρώπους της ποσότητας», δηλαδή στην επιμειξία των γηγενών ευρωπαϊκών λαών με πλήθος αφροασιατικών φυλών που θα αποτελέσει μία νεγροειδή φυλή, παρόμοια στην εμφάνιση με τους αρχαίους Αιγυπτίους και θα αντικαταστήσει την ποικιλία των λαών με την ποικιλία των ατόμων.

 Η συνέχεια της έρευνας στο...Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΔΙΧΩΣ ΣΥΝΟΡΑ


Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας και το σχόλιό σας. Παρακαλούμε να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια με τα λεγόμενα γκρίκλις θα διαγράφονται.