Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

 

Όταν η υπεράσπιση της ελευθερίας γίνεται έγκλημα, η τυραννία είναι ήδη σε ισχύ


Τροπολογία 2 – Δικαίωμα οπλοκατοχής (1791)

Μια καλά εποπτευόμενη πολιτοφυλακή, απαραίτητη για την ασφάλεια ενός ελεύθερου κράτους και το δικαίωμα του λαού να διατηρεί και να φέρει όπλα, δεν θα υποστεί περιορισμούς.


Έχω πυροβόλα όπλα για 67 χρόνια και κατά το διάστημα αυτό, το αυτοκίνητο του Τεντ Κένεντι σκότωσε περισσότερους ανθρώπους από ό, τι έκαναν τα όπλα μου.

Απόδειξη: Ένας Δημοκρατικός με ένα αυτοκίνητο είναι πιο θανατηφόρος από ό, τι ένας συντηρητικός (Ρεπουμπλικάνος) με ένα πυροβόλο όπλο.

Πραγματικά πιστεύετε ότι θέλετε «ελέγχο των όπλων» από την κυβέρνηση; Θέλετε οι Ομπάμα, Πελόζι, Reid, Σούμερ, Sharpton, κλπ., οι οποίοι έχουν ένοπλους φρουρούς, να έχουν πλήρη έλεγχο πάνω σας; 


Ακολουθεί κάποια ιστορία για τον έλεγχο των όπλων για σας:

Αριστείδης Στεργιάδης, ύπατος αρμοστής στην Σμύρνη απεσταλμένος του Ελευθερίου Βενιζέλου: Μόλις ανέλαβε φρόντισε αμέσως να αφοπλίσει τους Έλληνες!..... Όταν ήρθαν οι Τούρκοι τσέτες δεν μπορούσαν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, σφαγιάσθηκαν και γενοκτονήθηκαν όλοι.

* Το 1929 η Σοβιετική Ένωση καθιέρωσε τον έλεγχο των όπλων. Από το 1929 ως 1953, περίπου 30 εκατομμύρια αντιφρονούντες, δεν μπορούσαν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, συνελήφθησαν και εξοντώθηκαν.

* Το 1911, η Τουρκία καθιέρωσε τον έλεγχο των όπλων. Από το 1915-1917, 1,5 εκατομμύριο Αρμένιοι, δεν μπορούσαν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, συνελήφθησαν και εξοντώθηκαν.

* Γερμανία καθιέρωσε τον έλεγχο των όπλων το 1938 και 1939 – 1945, 13 εκατομμύρια Εβραίοι, Τσιγγάνοι, ομοφυλόφιλοι, ψυχικά ασθενείς, και άλλοι, οι οποίοι δεν ήταν σε θέση να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, συνελήφθησαν και εξοντώθηκαν.

* Η Κίνα καθιέρωσε τον έλεγχο των όπλων το 1935. Από 1948 έως 1952, 50 εκατομμύρια πολιτικοί αντιφρονούντες, δεν μπορούσαν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, συνελήφθησαν και εξοντώθηκαν.

* Η Γουατεμάλα καθιέρωσε τον έλεγχο των όπλων το 1964. Από το 1964 – 1981, 100.000 Μάγια Ινδοί, δεν μπορούσαν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, συνελήφθησαν και εξοντώθηκαν.

* Η Ουγκάντα καθιέρωσε τον έλεγχο των όπλων το 1970. Από το 1971 – 1979, 300.000 χριστιανοί, δεν μπορούσαν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, συνελήφθησαν και εξοντώθηκαν.

 * Η Καμπότζη καθιέρωσε τον έλεγχο των όπλων το 1956. Από το 1975 έως το 1977, δύο εκατομμύρια «μορφωμένοι» άνθρωποι, δεν μπορούσαν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, συνελήφθησαν και εξοντώθηκαν.

* Αυτό κάνει το σύνολο των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας του ελέγχου των όπλων σε 96 εκατ. περίπου τον περασμένο αιώνα.


Από τη στιγμή που θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη της ιστορίας, την επόμενη φορά που κάποιος μιλά υπέρ του ελέγχου των όπλων, μάθετε ποια ομάδα πολιτών αυτοί επιθυμούν να εξολοθρεύσουν.

Όταν η υπεράσπιση της ελευθερίας γίνεται έγκλημα, η τυραννία είναι ήδη σε ισχύ. 

Σε αυτό το σημείο, η αποτυχία υπεράσπισης της ελευθερίας κάνει την δουλεία βεβαιότητα.

https://filopatria.wordpress.com/


Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας και το σχόλιό σας. Παρακαλούμε να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια με τα λεγόμενα γκρίκλις θα διαγράφονται.