Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

 

ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟ 90% ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ;


Βασίλης Φλωρίδης (Εισαγγελέας) ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ!!!

Προκαταβολικά να πούμε ότι ο αντεισαγγελέας εφετών Θεσσαλονίκης είναι αυτός που όπως λένε, όπου σταθούν και όπου βρεθούν οι παιδεραστές, τους απάλλαξε εσαεί για όλα τα εγκλήματά τους:

-γι' αυτά που έχουν αποκαλυφθεί

- γι' αυτά που θα αποκαλυφθούν

-ακόμα και γι' αυτά που δεν έχουν κάνει ακόμα, αλλά θα κάνουν!!!!

Το προεισαγωγικό βίντεο με 6 λεπτά περίληψης αναφέρει το βίο και τη πολιτεία του τηλ-εισαγγελέα, αδελφού του πρώην υπουργού ΠΑΣΟΚ Γεωργίου Φλωρίδη και νυν πολιτευόμενο με τη ΝΔ.

Με καταγωγή από το Κιλκίς, δηλαδή 55 χιλιόμετρα από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. ο εν λόγω αντιεισαγγελέας, σύμφωνα με όσα μπορέσαμε να συλλέξουμε από διαδίκτυο:

-πιθανόν ξεκίνησε τη καριέρα του ως εισαγγελέας στο Πολύγυρο Χαλκιδικής.

-το 2002 εμφανίζεται να υπηρετεί στα Γιαννιτσά.

-  2006-2008 είναι Προϊστάμενος   στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

-Προάγεται το 2009 και υπηρετεί στη Κομοτηνή, όπου ξέσπασε το "σκάνδαλο Βατοπαιδίου"


το 2013 τα βρόντηξε από την ΕΑΑΔΗΣΥ, λόγω οδοιπορικών και έκτοτε υπηρετεί ΜΟΝΙΜΟΣ στη Θεσσαλονίκη.................  Φυσικά, η μονιμότητά του αυτή αδικεί άλλους εισαγγελείς που έχουν και αυτοί δικαίωμα για κάποιο διάστημα να υπηρετήσουν στη μόνιμη κατοικία της οικογένειάς τους. Επιπλέον όταν κάποιος δικαστής ή εισαγγελέας υπηρετεί δεκαετίες στην ίδια επαρχιακή περιοχή, ακόμα και εάν αυτή ονομάζεται "συμπρωτεύουσα" δημιουργούνται "γνωριμίες" επικίνδυνες για την απόδοση δικαιοσύνης.  

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Εντός αυτού του  κτιρίου   αποδίδεται η δικαιοσύνη
  στη Βόρεια Έλλάδα, γνωστή και ως Θ' δικαστική περιφέρεια

Κάποιοι πριν το σκάνδαλο Βατοπεδίου, όταν ο Βασίλης Φλωρίδης 2006-2008 ήταν Προϊστάμενος  στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, μιλούσαν για παραδικαστικό


ΕΝΑ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕΤΑΞΥ Κ ΣΑΝΙΔΑ, Κ ΦΛΩΡΙΔΗ, Κ ΜΠΟΜΠΟΛΗ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Κ ΓΑΡΟΥΦΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ Σ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΥΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.  

Φυσικά όπως πάντα δεν γίνεται απολύτως τίποτα σε αυτή τη χώρα, τουναντίον ο κ. Φλωρίδης συνεχίζει να υπηρετεί στη πόρτα του σπιτιού του και να απολαμβάνει δικαστικής, πολιτικής και φυσικά δημοσιογραφικής ασυλίας!!! Κάποιος συνδετικός κρίκος πρέπει να υπάρχει μεταξύ τους (ο νοών νοείτω). 

Ποιός είναι ο κ. Σανιδάς τον οποίο επαινεί ο κ. Φλωρίδης, λέγοντας ότι: "Επιτέλους! Έπειτα από 20 χρόνια έγινε εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ένας εισαγγελέας και δη του διαμετρήματος ενός Σανιδά";;; 

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών και το δημοσίευμα "Παραεκκλησιαστικές οργανώσεις, μητροπολίτες, δικαστικοί, το Σύνταγμα και το Μνημόνιο Το «βαθύ κράτος» πολιτεύεται". Μια πολιτικο-χριστιανική εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο συγκέντρωσε την καλή κοινωνία των δικαστικών και της Εκκλησίας. Στόχος, η ανέγερση του νέου Τάματος του Έθνους. Εχθρός, η Ευρωπαϊκή Ενωση. Συνδιοργανωτές η γνωστή οικογένεια Νικόπουλου, αφού επρόκειτο να παρουσιαστεί το βιβλίο του επίτιμου προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλείου Νικόπουλου «Αγαπημένο μου… Σύνταγμα».
ο "επίτιμος"προέδρος του Αρείου Πάγου
Βασίλης Νικόπουλος
Συντονιστές η γνωστή "ηρωίδα" κόρη του Βασίλη Νικόπουλου, Χαρά Νικοπούλου μαζί με τη σύζυγό της, ενώ  παρουσίασε το βιβλίο του κ. Νικόπουλου, πρώτος ο Σαράντος Καργάκος και στη συνέχεια έδωσε τη θέση του στον επίτιμο εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεώργιο Σανιδά.

Φυσικά Νικόπουλος ( 2007-2009) και Σανιδάς (2006-2009) ήταν εκλεκτοί του Κώστα Καραμανλή και κατέλαβαν του ανώτατους θώκους στη δικαιοσύνη την ίδια χρονική στιγμή. Πως σχετίζονται όλα αυτά μεταξύ τους;; 

Ο κ. Νικόπουλος είναι μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης, σχεδόν ποτέ δεν μετατέθηκε σε άλλη περιοχή. Ο γιός του, δικηγόρος Θεσσαλονίκης είναι δικηγόρος των παιδεραστών, που όπου σταθεί και όπου βρεθεί κρατάει το "ευαγγέλιο - διάταξη" Φλωρίδη. Έτσι σχετίζονται όλοι μεταξύ τους, χωρίς να μπούμε ακόμα σε περισσότερες λεπτομέρειες, οι οποίες φυσικά δεν έχουν τέλος!!!

 

Επειδή κάποιοι ενοχλήθηκαν από τα βιντεάκια μου και συμπεριφέρονται σαν να είμαστε η Τουρκιά του Ερντογάν ή οποιοδήποτε άλλο απολυταρχικό καθεστώς όπου δεν υπάρχει ελευθερία έκφρασης και όλα ελέγχονται και μπαίνει φίμωτρο αποφάσισαν λοιπόν αυτοί οι τύποι να μου κατεβάσουν από την Ελλάδα τη χώρα της "Δημοκρατίας" τα βιντεάκια μου από το YOUTUBE και από το DAILYMOTION με τίτλο "ΒΙΒΛΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ" 

 


https://hkatatheshtou5xronou.blogspot.com/2018/12/blog-post.html
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας και το σχόλιό σας. Παρακαλούμε να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια με τα λεγόμενα γκρίκλις θα διαγράφονται.