Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

 

ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΟ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ.....

Η εσπευσμένη πολιτική κάλυψη που έτρεξε να παράσχει ο κύριος Γεωργιάδης, λέγοντας ότι η παιδεραστία είναι ιδιωτική υπόθεση, μετά τις αποκαλύψεις της ΕΥΠ για τη δράση του κυκλώματος παιδεραστίας στα πολιτικά κόμματα, μας κάνει να εικάζουμε ότι ο Υπουργός Ανάπτυξης, ξέρει πολλά για την υπόθεση. Ή λοιπόν, πιέζει για μη βρεθεί εκτός κυβέρνησης κατά τον ανασχηματισμό ή βγαίνει μπροστά για να προλειάνει το έδαφος για την κοινή γνώμη, για όσα πιθανότατα αποκαλυφθούν στο μέλλον. Ο Υπουργός Ανάπτυξης, δε θα έβγαινε, ως εμπροσθοφυλακή, να φάει τις πέτρες της κοινωνικής κατακραυγής, εάν δεν υπήρχε ο πολιτικός κίνδυνος, έμμεσης ή άμεσης εμπλοκής και συσχέτισης ονόματος νυν ή πρώην Πρωθυπουργού ή και των δύο, με όλα αυτά τα νοσηρά φαινόμενα, που διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα.




>>Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο Nίκος Γεωργιάδης, πρώην βουλευτής Κερκύρας και κατηγορούμενος «για κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων έναντι αμοιβής» στην Μολδαβία (την αποκάλυψη είχε κάνει ο Κώστας Βαξεβάνης στο Hot Doc) έχει ξεκινήσει εδώ και λίγους μήνες να δουλεύει σε ρυθμούς… προεκλογικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του koutipandoras.gr, το Δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης λόγω απουσίας της πλειοψηφίας των μαρτύρων. Η εκδίκαση αναβλήθηκε αορίστως, καθώς οι εισαγγελικές Αρχές θα πρέπει να ξαναστείλουν από την αρχή τις κλήσεις στους αλλοδαπούς μάρτυρες, ενώ την επόμενη φορά που θα εισαχθεί σε πινάκιο, η υπόθεση θα βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Είναι απορίας άξιο, ότι οι ελληνικές Αρχές περιμένουν από τους μάρτυρες, κυρίως από τα θύματα της υπόθεσης παιδεραστίας, να έρθουν στην Ελλάδα με δικά τους έξοδα για να καταθέσουν, αν και είναι γνωστό πως έπεσαν θύματα του κυκλώματος λόγω του ότι διαβιούσαν υπό καθεστώς ένδειας. Συγκεκριμένα, όπως έχει αποκαλύψει το Hot Doc, τα -τότε- ανήλικα θύματα ζούσαν σε οικοτροφεία και στη φτώχεια.

Εντύπωση προκάλεσε επίσης, η παρουσία της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στο πλευρό του Νίκου Γεωργιάδη.

Υπενθυμίζουμε το γεγονός της παρ΄ολίγον αρχειοθέτησης της υπόθεσης από τον εισαγγελέα Δημήτριο Γκύζη, ο οποίος μετά από τρίμηνη διερεύνηση της υπόθεσης, λανθασμένα γνωμοδότησε πως έπρεπε εξ αρχής η δικογραφία να αρχειοθετηθεί με την αιτιολογία της δήθεν παραγραφής των αδικημάτων του Νίκου Γεωργιάδη.<<

Η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται, όπως και με τον Αρχιμανδρίτη που ασέλγησε στο πεντάχρονο κ.ά. Κάποιοι γνωστοί-άγνωστοι αποφασίζουν ότι οι παιδόφιλοι φίλοι τους δεν πρέπει να δικαστούν και το κάνουν πράξη. ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΟ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ. Ας βιάζονται τα παιδιά, όλα είναι θέμα εξουσίας, όπως και η ίδια η διαστροφή της παιδοφιλίας είναι εξουσία στο ανυπεράσπιστο παιδί, έτσι και η εξουσία ισχυρών, πολιτικών, δικαστικών, εκκλησιαστικών προσώπων είναι βιασμός στον ανυπεράσπιστο πολίτη-παιδί. Από τον βιαστή παιδόφιλο λοιπόν, στον βιαστή φιλοπαιδόφιλο. Η διαπλοκή στην χώρα μας έχει πολλές πτυχές, με την Δικαιοσύνη και την Εκκλησία να συμπορεύονται μαζί της, δυστυχώς εις βάρος και μικρών παιδιών.

Επειδή κάποιοι ενοχλήθηκαν από τα βιντεάκια μου και συμπεριφέρονται σαν να είμαστε η Τουρκιά του Ερντογάν ή οποιοδήποτε άλλο απολυταρχικό καθεστώς όπου δεν υπάρχει ελευθερία έκφρασης και όλα ελέγχονται και μπαίνει φίμωτρο αποφάσισαν λοιπόν αυτοί οι τύποι να μου κατεβάσουν από την Ελλάδα τη χώρα της "Δημοκρατίας" τα βιντεάκια μου από το YOUTUBE και από το DAILYMOTION με τίτλο "ΒΙΒΛΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ"


******** *******

http://hkatatheshtou5xronou.blogspot.com/2018/09/blog-post.html
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας και το σχόλιό σας. Παρακαλούμε να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια με τα λεγόμενα γκρίκλις θα διαγράφονται.