Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

 

Η κασέτα με την συνομιλία της απόπειρας δωροδοκίας του Χίου


Διέρρευσε στην πιάτσα και άρχισαν οι λιποθυμιές! Η κασέτα με την συνομιλία της απόπειρας δωροδοκίας του Χίου από τον ποινικολόγο...σκάει μύτη από ώρα σε ώρα! Το πολιτικό σύστημα θα γίνει γης μαδιαμ!

Του Άρη Σπίνου 

Από την αρχή ξεκαθαρίσαμε ότι το πρώτο βιολί στις αποκαλύψεις ως προς τον χρόνο που θα γίνουν την έχει ο Παθών.Διαπιστώνουμε όμως ότι τίποτα δεν μπορεί πλέον να μείνει κρυφό.Έχουμε και λέμε.Ο πασίγνωστος ποινικολόγος πρότεινε στον δημοσιογράφο μερικά πακέτα από πράσινα χαρτονομίσματα εκ μέρους πασίγνωστου εφοπλιστή προκειμένου να μην ξαναγράψει τίποτα για κάποια κυρία.Ο Χίος αρνήθηκε.Όλη την συνομιλία την κατέγραψε με ήχο και εικόνα.Υπάρχουν όμως 2 πολύ σοβαρά ερωτήματα.

1: Ήταν πράγματι απεσταλμένος του εφοπλιστή ο δικηγόρος ή "έκανε δικό του παιχνίδι";

2: Η κυρία σύζυγος κορυφαίου πολιτικού,που θιγόταν από τα δημοσιεύματα τα ήξερε τα περί δωροδοκίας ή όλοι ήθελαν να της πουλήσουν εκδούλευση;

Η ώρα που θα δοθούν οι απαντήσεις φτάνει!Ο Χίος αποφάσισε να δώσει την κασέτα-βόμβα στην δημοσιότητα.Ο ποινικολόγος ζει ίσως τις χειρότερες στιγμές της ζωής του.Το παιχνίδι αυτό όμως πλέον δεν έχει έλεος.

Όταν κάποιος γυρίζει από το θάνατο φέρνει μαζί του και την κόλαση.Το πολιτικό σύστημα οσονούπω θα γίνει γης μαδιάμ! Το edolio5 έχει ακούσει την κασέτα.

Δεν βρίσκουμε ποια δικαιολογία θα χρησημοποίησει ο δικηγόρος για να...δικαιολογηθεί. Ίσως είναι η μοναδική υπεράσπιση στην καριέρα του που δεν θα μπορεί να κάνει.

 <<<<<>>>>>

Απόπειρα δολοφονίας Χίου! Ο εφοπλιστής "Άγιος Γαβριήλ",ο δικηγόρος "Άγιος Μιχαήλ" και η Κυρία του Κυρίου που ζήτησε προστασία από τον πρώην!Ο δημοσιογράφος τα είπε όλα χαρτί και καλαμάρι στην ασφάλεια.Πίνουν χάπια και κοιτάνε από το μπαλκόνι.

Του Άρη Σπίνου 

Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας του εκδότη δημοσιογράφου Στέφανου Χίου είναι ραγδαίες.Ο δημοσιογράφος κατέθεσε πλέον όλα τα στοιχεία που είχε στην διάθεση του προκειμένου οι ηθικοί
  και οι φυσικοί αυτουργοί της εγκληματικής ενέργειας σε βάρος του να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.Ο πολιτικός σεισμός που αναμένετε θα είναι πολλών Ρίχτερ.Η κυβέρνηση μόνο με εκλογές θα μπορέσει να κοπάσει το θόρυβο που θα δημιουργηθεί.Τα ονόματα που εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή είναι ικανά ξεσηκώσουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.Οι αστυνομικοί άκουγαν και δεν πίστευαν στα αυτιά τους.Ο ένας κοιτούσε τον άλλον αναρωτόμενοι για το ποιος θα χειριστεί αυτήν την δικογραφία!

Οι επιλογές είναι πλέον μονόδρομος.Μόνο η εξαφάνιση των φυσικών αυτουργών μπορεί να τους γλιτώσει.Ο νοών νοεί το.Η συγκάλυψη είναι αδύνατη αφού ο ήχος και η εικόνα που βρίσκονται καλά κριμένα μπορεί να γεμίσουν σε μια στιγμή όλο το διαδίκτυο.Η σύμπραξη βοήθειας μεταξύ των αγίων "Γαβριήλ" και "Μιχαήλ" με προσκυνούσα την κυρία του κυρίου είναι πλέον αργά για τα μπαλώσει. Η απόπειρα δολοφονίας πληρώνετε με μερικές δεκάδες χρόνια φυλακή.     

 https://edolio5.blogspot.com


Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας και το σχόλιό σας. Παρακαλούμε να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια με τα λεγόμενα γκρίκλις θα διαγράφονται.